• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75
1997 Quinta do Vesuvio Vintage Port
1997 Quinta do Vesuvio Vintage Port €74,10

1997 Quinta do Vesuvio Vintage Port

€74,10
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Gratis verzending NL vanaf € 50,- | België vanaf € 75,-
  • Voor 12.00 besteld? Vandaag nog verzonden!
  • Bij 12 flessen 8% korting (exclusief aanbiedingen)
  • Vragen? Bel naar onze winkel: +31(0)78-6140208
Informatie

Proefnotitie

Een heerlijke, diep robijnrode Vintage Port in een rijpe stijl. De 1997 onthult overvloedig zwart fruit en confiture vermengd met aardse tonen en specerijen. Veel body en zachte tannines. 

Omschrijving

Het bezoeken van Quinta do Vesuvio is een adembenemende ervaring. Het is de meest spectaculaire Quinta in de Dourovallei, gelegen in de wilde en sereen mooie bovenloop van de Douro, 120 km ten oosten van Porto en 45 km van de Spaanse grens. De grote kracht van Quinta do Vesuvio is de enorme omvang: 136 hectare wijngaard op een terrein van 325 hectare met een verscheidenheid aan microklimaten. De wijnvelden liggen uitgespreid over zeven heuvels en zeven valleien en liggen op verschillende hoogtes, tussen de 130 en 530 meter. Geen wonder dat Vesuvio wordt gezien als een van de grote beloftes onder de vintage ports.
De legendarische Quinta do Vesuvio is in 1989 is aangekocht door de familie Symington, ook eigenaar van de porthuizen Graham’s, Dow’s en Warre’s. Door een ambitieus investeringsprogramma heeft Quinta do Vesuvio aansluiting gevonden bij de top van de portwereld en wordt zij nu gerekend tot de beste producenten van vintage port. In tegenstelling tot de meeste porthuizen die een brede range portwijnen produceren, maakt Quinta do Vesuvio uitsluitend vintage ports: Quinta do Vesuvio en de zeldzame Capela do Vesuvio. Druiven die niet aan de strenge selectiecriteria voldoen, worden aan andere porthuizen verkocht.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »