• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

Najaarsproeverij 2018

LOCATIE: HET MAGAZIJN DORDRECHT, VOORSTRAAT 180

Zondag 4 november is het weer zover: onze grote najaarsproeverij! Voor 2018 hebben we een mooie locatie weten te vinden. De proeverij zal namelijk plaats gaan vinden in Het Magazijn Dordrecht van 13.00 tot 17.00.

Ook dit jaar gaan we u weer proberen te verassen met al het moois uit de wijnwereld. De tafelindeling is nog niet bekend, maar 80 wijnen zullen al snel open staan om geproefd te worden. Van alledaagse wijnen tot bijzondere wijnen die u waarschijnlijk niet vaak in het glas krijgt. De uitgelezen kans dus om deze te proeven. Wijn en spijs horen uiteraard bij elkaar. Ook bij deze editie gaan we weer voor een totaalbeleving. Restaurant Het Magazijn zorgt voor de nodige passende hapjes. Daarnaast gaan wij u ook dit jaar weer verassen met diverse delicatessen. Er wordt weer goed voor u gezorgd!


Massimo di Lenardo is er bij


Het Italiaanse Friuli is voor de meeste liefhebbers een bekend wijngebied. Mocht dat voor u niet gelden, dit is uw kans! Massimo komt namelijk hoogst persoonlijk zijn wijnen presenteren tijdens de najaarsproeverij. De wijnen van Di Lenardo zijn al jaren een vertrouwd gezicht in ons assortiment en we vinden het dan ook ontzettend leuk dat Massimo over komt naar Nederland op 4 november.

die lenardoWijn-spijs diner bij Restaurant Het Magazijn
Na afloop van de proeverij zal er een diner plaatsvinden en starten rond de klok van 18.00 uur. We zijn immers al bij een restaurant binnen. Kent u het Magazijn Dordrecht nog niet? In het prachtige pand aan de Voorstraat 180 hebben diverse ondernemers zich samengevoegd. Een prachtig restaurant dus, Velvet Music Dordrecht, SBK-kunstuitlein en nog veel meer. 

Het diner zal bestaan uit 4 gangen, wijn, tafelwater en koffie na afloop. De kosten bedragen € 49,50 all-in. Uiteraard hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. First come, first serve! Reserveren kunt u doen door op de onderstaande banner te klikken. Deze verwijst door naar de website van Restaurant Het Magazijn. Ook meer informatie kunt direct bij Restaurant Het Magazijn terecht: 078-8902780. 

Aanmelden
Aanmelden voor de proeverij is zoals gebruikelijk vereist, zodat de nodige voorbereidingen getroffen kunnen worden. De kosten voor deelname aan de proeverij bedragen € 7,50 per persoon. Dit hoeft niet vooraf betaald te worden, maar kan eenvoudig bij binnenkomst op 4 november (per pin). Besteld u een minimaal 6 flessen? Dan krijgt u de deelnamekosten van    € 7,50 terug bij de levering.

Aanmelden kunt u online doen door hier te klikken en het formulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook even bellen tijdens onze openingstijden (078-6140208) of een e-mail sturen naar info@boonstoppelwijnen.nl. Heeft u nog vragen, schroom dan niet om contact op te nemen! Alle verdere informatie volgt nog zoals u van ons gewend bent.