• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

Najaarsproeverij 2018

LOCATIE: HET MAGAZIJN DORDRECHT, VOORSTRAAT 180

Zondag 4 november was het weer zover: onze grote najaarsproeverij! Voor 2018 haddeen we een mooie locatie weten te vinden. De proeverij vond namelijk plaats in Het Magazijn Dordrecht van 13.00 tot 17.00.

 

Zie hier de aftermovie


Massimo di Lenardo is er bij


Het Italiaanse Friuli is voor de meeste liefhebbers een bekend wijngebied. Mocht dat voor u niet gelden, dit is uw kans! Massimo komt namelijk hoogst persoonlijk zijn wijnen presenteren tijdens de najaarsproeverij. De wijnen van Di Lenardo zijn al jaren een vertrouwd gezicht in ons assortiment en we vinden het dan ook ontzettend leuk dat Massimo over komt naar Nederland op 4 november.

die lenardoWijn-spijs diner bij Restaurant Het Magazijn
Na afloop van de proeverij zal er een diner plaatsvinden en starten rond de klok van 18.00 uur. We zijn immers al bij een restaurant binnen. Kent u het Magazijn Dordrecht nog niet? In het prachtige pand aan de Voorstraat 180 hebben diverse ondernemers zich samengevoegd. Een prachtig restaurant dus, Velvet Music Dordrecht, SBK-kunstuitlein en nog veel meer. 

Het diner zal bestaan uit 4 gangen, wijn, tafelwater en koffie na afloop. De kosten bedragen € 49,50 all-in. Uiteraard hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. First come, first serve! Reserveren kunt u doen door op de onderstaande banner te klikken. Deze verwijst door naar de website van Restaurant Het Magazijn. Ook meer informatie kunt direct bij Restaurant Het Magazijn terecht: 078-8902780. 

Aanmelden - UPDATE: WE ZIJN VOL!

Door de vele aanmeldingen hebben we moeten besluiten dat we vol zijn. Het is dus niet meer mogelijk om u aan te melden voor de proeverij. We hebben het inschrijfformulier dan ook ingetrokken en de gastenlijst opgemaakt. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op. U kunt bellen tijdens onze openingstijden (078-6140208) of een e-mail sturen naar info@boonstoppelwijnen.nl