• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

VoorjaarsProeverij 15 April

Met genoegen nodigen we jullie uit voor onze voorjaarsproeverij op zondag 15 april 2018. De proeverij zal plaatsvinden tussen 13:00 en 17:00 uur bij Belmar Keukens te Dordrecht.
 
We zijn te gast bij Belmar keukens in Dubbeldam. De mooie keukens van Petra en Edwin van Ameling zullen als proeftafels fungeren. Ze zijn zelf ook aanwezig , dus vragen over de keukens en badkamers kunt u gerust stellen!
 
Voorjaarswijnen
Wat gaan we doen? Vooral veel open wijnen en gezelligheid zoals altijd! Het voorjaar en de zomer staan centraal. We laten u graag rosé, frisknisperende witte wijnen en niet al te zware rode wijnen proeven voor deze (hopelijk) zonnige maanden. Natuurlijk reserveren  we ook ruimte voor onze toppers die gewoon lekker zijn, ongeacht het seizoen. 
 
Verkiezing Aspergewijn 
Vorig jaar zijn we er mee gestart in het aspergeseizoen: een pondje asperges van “vers van het land” bij een doosje wijn. De tweeling Rob en Ellen Luysterburg zijn de boer en boerin achter de asperges. 
Een van de keukens zal worden ingericht als aspergetafel en daar kunt u onze aspergewijn van het jaar kiezen, uiteraard samen met verse asperges uit Heerle.
 
Organisatie
Wij rekenen geen kosten voor de proeverij. Wel is inschrijven vereist zodat we inzicht hebben hoeveel mensen we mogen ontvangen op de proeverij. Klik hier voor het inschrijfformulier of u kunt mailen naar info@boonstoppelwijnen.nl, bellen naar 078-6140208 of kom gezellig even langs in de winkel.
 
Datum: Zondag 15 april
Tijd: 13:00 uur - 17:00 uur
Locatie: Belmar Keukens te Dordrecht, Stevensweg 109
Parkeren: Gratis en voldoende, ook voor de fiets
______________________________________________________