• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

De mobiele wijnbar van een Boontoppel Wijnen!

Nieuw bij Boonstoppel Wijnen: VinoBar!

Een mooie winkel, veel klanten in de horeca, zakelijke klanten voor relatiegeschenken en een webshop. Jarenlang waren dat de 4 pijlers van Boonstoppel Wijnen. Vanaf nu is daar een vijfde bijgekomen. En wat voor 1!

We hebben namelijk een prachtige wijnbar op wielen. We hebben een oude caravan gekocht en helemaal opgeknapt en omgebouwd tot een gezellige wijnbar. Wat zijn de mogelijkheden? Vooropgesteld gaat het bij ons over lekkere wijnen. Onze VinoBar is best eenkennig en kan dus uitsluitend wijnen verdragen uit de Ceramstraat 104. In ruil daar voor komt hij kosteloos voorrijden. Ideaal toch? Dan ben je verzekerd van goede wijnen!

Een foto van het allereerste begin (februari '19), de buitenkant is af!

 

Festival

Ben je op zoek naar een leuke wijnbar om je festival aan te kleden? Wij zijn graag van de partij. Door onze achtergrond hebben wij uiteraard genoeg slagkracht om het evenement leuk aan te kleden. Een wijnterras, compleet met tonnen bijvoorbeeld. Wij zorgen dat alles wijn uitstraalt!

Bedrijfsfeesten

Organiseer je een leuk feest voor je personeel? Of zit je zelf in de feestcommissie? Wij maken het feest compleet! Uiteraard kunnen we de Vino Van inzetten, maar ook als daar geen ruimte voor is zijn er voldoende mogelijkheden. We kunnen in een binnen ruimte een bar van pallets neerzetten bijvoorbeeld.

Bruiloften

Ga je binnenkort trouwen en wil je de perfecte wijnsfeer creëren? Dan zorg je natuurlijk dat de Vino Bar op jouw trouwerij staat! Wij denken graag mee met de stellen