• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

Boonstoppel Wijnen

Al jaren zijn wij met onze wijnspeciaalzaak gevestigd in Dordrecht. Altijd op zoek naar de beste kwaliteit en service. Om een groter bereik in Nederland te creeeren hebben wij onze website omgedoopt tot Het Wijnportaal. Voor degene die op zoek zijn naar Boonstoppel Wijnen, dit is wie we zijn en wat we doen!

Ruim 30 jaar wijnspeciaalzaak 

 
Gevestigd aan de Ceramstraat in Dordrecht bedienen wij met veel plezier particuliere en zakelijk klanten. In onze winkel hebben we inmiddels een ruim assortiment opgebouwd met meer dan 1500 soorten. U komt bij ons wijnen uit alle mogelijke landen en streken tegen. Daarnaast kunnen wij altijd bekijken of we uw specifieke wensen kunnen invullen.

Sinds kort zijn we gestart met proeverijen in onze winkel. Ieder eerste weekend van de maand staat onze maandelijkse folder open om te proeven. Daarnaast proberen we regelmatig proeverijen met onze wijnproducenten te organiseren. Dan kunt al uw vragen stellen aan de producenten zelf in de winkel!

Houdt onze facebook pagina in de gaten, of meldt u aan voor de nieuwsbrief. 
 

Het Bedrijfsleven

Door de jaren heen hebben wij vele klanten opgebouwd in het bedrijfsleven. Wat betekenen wij voor deze klanten? De belangrijkste peiler is natuurlijk de relatiegeschenken. Met onze jarenlange ervaring nemen wij graag alle zorg uit handen om aan het einde van het jaar relaties op een gepaste wijze te bedanken. Dit kan bij ons geheel naar eigen wens en inzicht, maar natuurlijk kunnen wij ook meedenken en aansturen indien gewenst.

Daarnaast hebben wij de beschikking over materialen om uw bedrijfsfeesten tot een groot succes te maken. Natuurlijk horen daar ook onze goede wijnen bij!

Horeca

Tot slot hebben wij ontzettend veel plezier in het ondersteunen van horeca. We stellen de wijnkaart samen, helpen bij wijn-spijs adviezen en kunnen personeel trainen en kennis laten maken met wijn. 

Daarnaast bedienen we ook horeca met specifieke vragen naar wijnen. Dus ook voor een gedeelte van de wijnkaart zijn wij prima inzetbaar. Bij ons geen verplichte afnames, maar een persoonlijke benadering en dus ook voor een paar flessen kunt u ons bellen!