• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75

Relatiegeschenken

 

   

‘Samen maken we uw Relatiegeschenk bijzonder’

Met een mooie fles wijn geeft u uw relaties iets bijzonders cadeau, een beleving. Heeft u zelf ideeën of wilt u een voorstel op maat? U kunt ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Even langskomen in de winkel kan natuurlijk ook.

Relatiegeschenken, wij doen het al jaren! Toch is ieder pakket maatwerk en dat maakt het juist zo leuk. Een zoektocht is niet nodig. Wij geven u een proefles mee, zodat u thuis op uw gemak kan proeven. De verpakking, een kistje met uw eigen logo of toch wat anders? Brengt u de pakketten zelf, of geeft u de verzending uit handen en zorgen we samen voor een mooie kaart? Wij helpen u graag met alle keuzes.

Wij maken uw geschenken persoonlijk

Wat gaan we dit jaar doen om onze relaties te bedanken voor de samenwerking in 2020? Deze vraag krijgen wij vaak van onze vaste klanten. Vorig jaar zijn we al gestart met het project 'film en verhaal'. We hebben diverse wijnboeren filmpjes laten maken en deze hebben we toegevoegd aan de wijnbeschrijvingen in de wijnkistjes middels een qr-code, zie het filmpje van Lenardo (https://bit.ly/2JK90G9).

 

Klik op de foto voor de overige wijnhuizen

Om het wijnpakket nog wat persoonlijker te maken, zijn we dit jaar nog een stap verder gegaan en een samenwerking gestart met Trenchcoat Film. Een specialist in het maken van bedrijfsfilmpjes. Nu kunnen we dus een persoonlijk bedankje of een bedrijfsfilmpje toevoegen aan het wijnpakket. Leuk he? Met ons bedrijfsfilmpje zijn we in ieder geval erg blij!

Meer weten? 078-6140208 of stek uw vraag per e-mail.

 

Voorbeeld bedrijfsfilmpje 

Boonstoppel Wijnen oktober 2018

Voorbeeld kertgroet

Trenchcoat oktober 2018

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »