Online wijn bestellen bij een echte winkel

Geen producten gevonden...
Volg Het Wijnportaal - Boonstoppel Wijnen

Wijn Kopen - Wijn Bestellen

Bij het Hetwijnportaal.nl zijn we continu op zoek naar de beste kwaliteit en de juiste prijs. Wijn kopen bij Hetwijnportaal.nl staat dan ook voor een optimale prijs en kwaliteit bij uw online aankopen. Veilig en makkelijk uw wijn bestellen via internet en snel bij u thuisbezorgd. Gewoon vanaf de bank en wij nemen alle zorg uit handen.

Het Wijnportaal

Hetwijnportaal.nl is de online wijnwinkel van Boonstoppel Wijnen. Boonstoppel Wijnen is al meer dan 25 jaar gevestigd in Dordrecht. Met passie en zeer veel expertise selecteren wij onder meer prachtige witte wijnen, rode wijnen, champagnes en port voor de pure wijnliefhebbers en degene die kennis willen maken met wijn. Wij bezorgen uw online aankopen graag bij u thuis met Post NL. Daarnaast bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Dordrecht!

Beoordelingen

Bodem en wijn. Deel 1: granietbodems

30 Apr, 2018

Perswijn is een van de mooiere vakbladen van Nederland op wijngebied. Auteur Lars Daniel MV neemt elke editie (8 delen) een ander type bodem onder de loep en bespreekt de invloed op de wijn. Voor mij een reden om deze artikelen eens te toetsen aan ons assortiment.

Lees meer