• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75

Over ons

Wij zijn Jacquelien, Rob en Jerry. Samen zijn wij Boonstoppel Wijnen – Hetwijnportaal.nl.

Op zoek naar lekkere wijnen en een persoonlijke service?

Dan ben je aan het juiste adres!

 

Wij zijn vooral een wijnspeciaalzaak met een gezellige winkel in Dordrecht.

Dat is onze basis en tegelijk onze onlinekracht.

Wij zijn geen internetgigant en kunnen onze onlineklanten juist daarom hetzelfde behandelen als onze klanten in de winkel.

 
 
 

Jacquelien - Online- en wijnspecialist


Vragen over de website? Grote kans dat je met Jacq te maken krijgt. Ze zorgt er namelijk voor dat de website in de lucht blijft en is overal van op de hoogte. Jacq is inmiddels een vertrouwd gezicht in onze winkel en ze is druk bezig met wijncursussen. 

 

Jerry - Eigenaar | WSET

 
Jerry is in korte tijd bevlogen geraakt van wijn en heeft in 2016 de kans gekregen dit mooie bedrijf over te nemen. Als hij niet met wijn bezig is staat hij op het voetbalveld, in de keuken, op ski's of een plant hij een andere reis. 

 

Rob - Vinoloog


Rob is een levensgenieter pur sang. Concerten, (wereld)reizen en natuurlijk wijn. Hoe Rob naar de wijnwereld kijkt? Bij voorkeur niet te modern en zacht, wijn moet leven door zuren en tannine. Mooie wijnen te jong drinken vindt hij eeuwig zonde. Heb Geduld!  

 

Werken wij dan niet als een internetgigant? Jazeker wel. Ook wij versturen de bestellingen in 9 van de 10 gevallen dezelfde dag nog.

 

Lukt het even niet? Dan nemen we persoonlijk contact op met het eerlijke verhaal en kijken we hoe we het met je kunnen oplossen. Wel zo prettig toch!

 

Wil je zeker zijn dat je je wijn morgen in huis hebt? Neem dan even contact met ons op via 078-6140208.

Je kan ook een wijn selecteren uit van de '24-uurs pagina'. Deze wijnen hebben wij altijd voldoende op voorraad en kunnen we dus met versturen.

   

                                                                                 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »