Geen producten gevonden...
Volg Het Wijnportaal - Boonstoppel Wijnen

Over ons

Boonstoppel Wijnen is ruim 25 jaar expert in het inkopen van mooie authentieke wijnen en het geven van gedegen wijnadvies aan de klant. Kwaliteit staat bij ons voorop. Met Het Wijnportaal brengen wij de wijnen nu ook bij u in huis.

Familiebedrijf

Wijnexperts Arie en Henny Boonstoppel zijn ruim 20 jaar geleden met veel passie, enthousiasme en een eigen visie Boonstoppel Wijnen gestart aan de Ceramstraat 104 in Dordrecht. De winkel groeit uit tot een groot succes waarbij er een passend wijnadvies is voor beginnend wijndrinker tot specialist. Dezelfde passie en visie blijken dochter Lara Boonstoppel en schoonzoon Jerry Heezen te hebben voor wijnen die het bedrijf voortzetten per 2016.

Maak kennis met ons team

Jerry Heezen

Hoe lang ben je met wijn bezig?

Door schoonfamilie ben ik in 2011 in aanraking gekomen met wijn en het heeft me vrijwel direct gegrepen. Ook niet meer losgelaten trouwens!

Wat is op dit moment de mooiste wijn in het assortiment?

Natuurlijk een moeilijke vraag en ook steeds aan verandering onderhevig. Op dit moment vind ik de wijnen van Terre Nera (Etna) ontzettend boeiend. De verschillende cru's zijn zo divers, pure terroir expressie. Ook ben ik ontzettend benieuwd hoe de wijnen gaan ouderen omdat ze ontzettend veel potentieel laten zien (we werken pas kort met de wijnen).

Wat is voor jou het meest favoriete moment voor een glas wijn?

Zoals wijn bedoeld is: met een mooi diner!

Wat is jouw mooiste herinnering aan wijn?

Wellicht omdat dit mijn eerste echte wijnreis is geweest, maar ik heb geweldig mooie herinneringen aan Toscane. Met name het bezoek aan Isole e Olena heeft veel indruk gemaakt, een prachtige plek en een zeer kundig en bevlogen wijnmaker (Paolo de Marchi). Echt een aanrader voor iedereen die Toscane bezoekt en met name de Chianti Classico.

Bij welke wijnboer zou je graag eens op bezoek gaan?

Ik zou graag nog eens Cederberg (Zuid-Afrika) willen bezoeken. Cederberg ligt in een natuurreservaat wat geweldig mooi moet zijn. Daarnaast staat een trip naar Nieuw-Zeeland hoog op het verlanglijstje!

Henny Boonstoppel

 

Arie Boonstoppel

 

Rob de Vogel

Jacquelien van der Ven

 

Expertise en authenticiteit

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen geproduceerd in Europese landen, maar reizen de hele wereld over op zoek naar mooie wijnen. Met name in de zuidelijk gelegen landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal werken wij samen met wijnboeren. Regelmatig reizen we de wereld over om wijnboeren te bezoeken en nieuwe wijnen te ontdekken. Onze expertise ligt in het zoeken en selecteren van wijnen in diverse prijsklassen die kenmerkend zijn voor hun afkomst.

Wij selecteren wijnen die op geheel authentieke wijze geproduceerd worden. De wijnboer bepaalt daarin het productieproces. Het Wijnportaal koopt ook wijnen in uit kelders van privé personen, waardoor we in staat zijn oude klassieke wijnen te leveren.

Werkwijze Het Wijnportaal

Naast onze fysieke winkel heeft onze webshop Het Wijnportaal een breed assortiment aan wijnen. Ruim 1000 verschillende wijnen staan voor u klaar. Wij vernieuwen ons assortiment regelmatig. Van bijzondere wijnen zijn vaak maar een paar flessen te koop. Deze wijnen worden beperkt geproduceerd, waardoor er veel vraag naar is.

Al onze wijnen kunt op Het Wijnportaal bestellen. Heel eenvoudig vanaf uw computer, tablet of mobiele telefoon. Binnen enkele dagen hebt u de wijnen in huis. Elke week kunt u genieten van een mooie aanbieding. Bekende en minder bekende wijnen worden dan tegen een scherpe prijs aangeboden. Staat de wijn die u zoekt er niet tussen, stuur dan een mail naar info@hetwijnportaal.nl en wij gaan op zoek voor u!

Wijnadvies en private labels

Wilt u uw wijn een eigen etiket geven? Geen probleem, bij ons kunt u met private labels een speciale gelegenheid een eigen gezicht geven. Ook voor bedrijven kunnen wij etiketten samenstellen.

Onze winkel

Wanneer u voorzien wilt worden van persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze authentieke winkel in Dordrecht.