• Gratis verzending bij €50,- | Belgie bij €125,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Online bij een echte winkel!

Over ons

Boonstoppel Wijnen is ruim 25 jaar expert in het inkopen van mooie authentieke wijnen en het geven van gedegen wijnadvies aan de klant. Kwaliteit staat bij ons voorop. Met Het Wijnportaal brengen wij de wijnen nu ook bij u in huis.

Wij zijn gespecialiseerd in wijnen geproduceerd in Europese landen, maar reizen de hele wereld over op zoek naar mooie wijnen. Met name in de zuidelijk gelegen landen als Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal werken wij samen met wijnboeren. Regelmatig reizen we de wereld over om wijnboeren te bezoeken en nieuwe wijnen te ontdekken. Onze expertise ligt in het zoeken en selecteren van wijnen in diverse prijsklassen die kenmerkend zijn voor hun afkomst.

Wij selecteren wijnen die op geheel authentieke wijze geproduceerd worden. De wijnboer bepaalt daarin het productieproces. Het Wijnportaal koopt ook wijnen in uit kelders van privé personen, waardoor we in staat zijn oude klassieke wijnen te leveren.

Werkwijze Het Wijnportaal

Naast onze fysieke winkel heeft onze webshop Het Wijnportaal een breed assortiment aan wijnen. Ruim 1000 verschillende wijnen staan voor u klaar. Wij vernieuwen ons assortiment regelmatig. Van bijzondere wijnen zijn vaak maar een paar flessen te koop. Deze wijnen worden beperkt geproduceerd, waardoor er veel vraag naar is.

Al onze wijnen kunt op Het Wijnportaal bestellen. Heel eenvoudig vanaf uw computer, tablet of mobiele telefoon. Binnen enkele dagen hebt u de wijnen in huis. Elke week kunt u genieten van een mooie aanbieding. Bekende en minder bekende wijnen worden dan tegen een scherpe prijs aangeboden. Staat de wijn die u zoekt er niet tussen, stuur dan een mail naar info@hetwijnportaal.nl en wij gaan op zoek voor u!

Wijnadvies en private labels

Wilt u uw wijn een eigen etiket geven? Geen probleem, bij ons kunt u met private labels een speciale gelegenheid een eigen gezicht geven. Ook voor bedrijven kunnen wij etiketten samenstellen.

Onze winkel

Wanneer u voorzien wilt worden van persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze authentieke winkel in Dordrecht.