• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75

Alcoholvrij 0.0

6
Sorteren op:

Op zoek naar de lekkerste alcoholvrije wijnen?

 

Dan ben je bij Boonstoppel Wijnen aan het juiste adres. Wij bieden een aantal heerlijke wijnen aan zonder alcohol. Zowel rood, wit als rosé wijnen kan je bij ons vinden zonder alcohol, een bubbel zonder alcohol? Zit ook zeker in ons assortiment.

Sinds de opmars van 0%-bier, 10 jaar geleden, winnen ook alcoholvrije gedistilleerde dranken en wijn aan populariteit. ‘De smaak is steeds beter en de consument is er klaar voor, waardoor de markt van alcoholvrij gaat groeien’, blijkt uit marktonderzoek dat ABN Amro recent liet uitvoeren. Dat de innovaties op het gebied van alcoholvrije varianten toenemen, blijkt eveneens uit cijfers over nieuwe introducties. Wijnproducenten kunnen dankzij nieuwe distillatie- en filtratietechnieken de smaak van wijn veel beter behouden en zien daardoor mogelijkheden. Volgens het Nederlands instituut voor alcoholbeleid (STAP) is de alcoholconsumptie in pure liters alcohol in 10 jaar tijd met 10 procent afgenomen. Zowel de consumptie van bier (min 15 procent) als van wijn (min 5 procent) en gedistilleerd (min 10 procent) nam per hoofd van de bevolking af.

Arjolle rood 0,0%

Arjolle maakt een fraaie en zuivere alcoholvrije variant van de Brut de Cuve, een sterk aromatische en prachtige geurende rode wijn van merlot en grenache druiven.

Net zoals de witte en rosé Zéro, is ook de rode lichter van smaak dan het origineel. Maar het gemis aan structuur wordt niet gecompenseerd met suiker, zoals veel anderen doen.

François Teisserenc houdt vast aan zijn stijl van wijnmaken en produceert een rode die, licht gekoeld, zelfs aan tafel goed inzetbaar is. Eindelijk een alcoholvrije wijn met zuivere fruitgeuren en een aangename, frisdroge smaak.

 

Arjolle Wit Zero

Arjolle maakt zeker niet als eerste, maar wel direct als een van de beste een alcoholvrije variant van hun wijnen. Het geheim van de hoge kwaliteit zit 'm in de strenge selectie van de wijnen waaruit de alcohol onttrokken wordt.

Arjolle kiest voor de duurdere Equilibre-serie, wijnen die van onberispelijke geur en smaak zijn. Dat proef je terug in de Zéro. Natuurlijk is er door het gemis aan alcohol een lichtere smaak ontstaan, maar deze witte ‘wijn’ geurt aangenaam zuiver, smaakt frisdroog en heeft een plezierige afdronk.

Het is voor ons het eerste serieuze alcoholvrije alternatief voor wijn. Schenk de Zéro Sauvignon-Viognier koud, zowel aan tafel of zomaar zonder erbij te eten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »