• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75

Mobiele wijnbar Boonstoppel Wijnen

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Boonstoppel Wijnen. Een wijnspeciaalzaak gevestigd in Dordrecht. In onze winkel hebben we meer dan 1000 heerlijke wijnen, lokaal werken we veel samen met horeca en verzorgen we relatiegeschenken voor bedrijven.

Hoe komen wij dan aan een wijnbar op wielen kan je je afvragen. Dat gaat al een tijdje terug. Wijn op (bedrijfs)feestjes en festivals vonden wij al jaren een doorn in het oog. Een leuk feest, een mooi evenement, een knaller van een festival en iedereen aan het bier omdat de wijn niet te drinken is. Dat moet en kan beter!

 

DIY Homemade project

 

“Dat moet en kan beter”, was wat ik vaak riep tegen mijn vriendin bij een zoveelste teleurstelling op een festival. “Wat als ik een wijnbar had op wielen, dan zou ik het helemaal anders doen” of woorden van gelijke strekking moeten het zijn geweest.

Mijn vriendin (founder) heeft dat onthouden en uiteindelijk vrij letterlijk uitgevoerd, haha! In 2019 werd ik 30 en daar stond ik, op mijn surprise party, ineens oog in oog met de VinoVan. Wauw, wat een verrassing! Een half jaar lang heeft mijn vriendin (in het geheim!) gewerkt aan deze oude Tabbert en eigenhandig omgetoverd tot de huidige VinoVanWijnbar.

Bloed, zweet en heel veel liefde zit dus in onze VinoVan. Plus de plicht om overal waar we mogen staan kwaliteit te leveren!

Jerry Heezen
Eigenaar
Boonstoppel Wijnen
 
 

Meer weten? Klik dan door naar de website: www.vinovanwijnbar.nl

 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »