• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75

Mobiele wijnbar Boonstoppel Wijnen

 

VinoVan: de mobiele wijnbar van Boonstoppel Wijnen

 

Een mooie winkel, veel klanten in de horeca, zakelijke klanten voor relatiegeschenken en een webshop. Jarenlang waren dat de 4 pijlers bij ons. Vanaf nu is daar een vijfde bijgekomen. En wat voor 1!

 

We hebben namelijk een prachtige mobiele wijnbar op wielen. We hebben een oude caravan gekocht, helemaal opgeknapt en omgebouwd tot een gezellige wijnbar.

Wat zijn de mogelijkheden? Vooropgesteld gaat het bij ons over lekkere wijnen. Onze VinoBar is dan ook best eenkennig en kan dus uitsluitend wijnen verdragen uit de Ceramstraat 104. In ruil daar voor komt hij kosteloos voorrijden. Ideaal toch? Dan ben je verzekerd van goede wijnen!

 

Een foto van het allereerste begin (februari '19), de buitenkant is af!

 

Particulieren

 

 

Bedrijfsfeesten

 

 

Festival

 

Ga je binnenkort trouwen of heb je wat anders te vieren en wil je de perfecte wijnsfeer creëren? Dan zorg je natuurlijk dat de Vino Bar op jouw bruiloft of feest staat!    Organiseer je een leuk feest voor je personeel? Of zit je zelf in de feestcommissie? Wij maken het feest compleet! Uiteraard kunnen we de Vino Van inzetten, maar ook als daar geen ruimte voor is zijn er voldoende mogelijkheden. We kunnen in een binnen ruimte een bar van pallets neerzetten bijvoorbeeld.   Ben je op zoek naar een leuke wijnbar om je festival aan te kleden? Wij zijn graag van de partij. Door onze achtergrond hebben wij uiteraard genoeg slagkracht om het evenement leuk aan te kleden. Een wijnterras, compleet met tonnen bijvoorbeeld. Wij zorgen dat alles wijn uitstraalt!