• In NL Gratis verzending bij €50,-
  • Belgie gratis verzending bij € 75
  • Deutschland versandkostenfrei ab € 75
De Pró Cava Brut halve fles
De Pró Cava Brut halve fles €7,30

De Pró Cava Brut halve fles

€7,30
Op voorraad
  • Koop 12 voor €6,72 per stuk en bespaar 8%
  • Gratis verzending NL vanaf € 50,- | België vanaf € 75,-
  • Voor 12.00 besteld? Vandaag nog verzonden!
  • Bij 12 flessen 8% korting (exclusief aanbiedingen)
  • Vragen? Bel naar onze winkel: +31(0)78-6140208
  • Klantenservice from 10:00 to 18:00
Informatie
Heerlijke witte wijn met een bubbeltje
Verfijnd droog van smaak
Evenwichtig en zacht
Uitstekend als aperitief

De Pró cava 

Frisse mousserende witte wijn uit Spanje met de geur van sappig fruit. Door de evenwichtige zachte smaak is deze wijn heel geschikt als aperitief of als sorbet met citroenijs.

Xarello, Macabeo & Parellada in de mix

Cava is de Spaanse mousserende wijn die meestal in de omgeving van Barcelona wordt gemaakt. De Cava de Pró is geproduceerd volgens de Método Tradicional, de beste manier om hoge kwaliteit mousseux te maken.

Onderdeel hiervan is dat de wijn twee gistingen ondergaat, waarvan één op de fles. Na de gisting rijpt de cava vervolgens nog negen maanden verder, zodat er fraaie rijpingsaroma's ontstaan.

Deze brut is verfijnd droog van smaak en wordt gemaakt van de gebiedstypische druivensoorten xarello (50%), macabeo (30%) en parellada. Het ideale aperitief, al dan niet met wat hapjes. Een keer wat anders? Voeg dan een bol citroenijs aan je glas cava toe, voor de perfecte verfrissende spoom!
Specificaties
Druif: Xarel.lo 50%, Macabeo 30%, Parellada 20%
Land: Spanje
Wijnstreek: Penedès
Flesafsluiting: Kurk
Alcohol: 11,50%
Smaak: fris & fruitig
Houtrijping: Geen houtrijping
Wat vinden wij?: Jerry: Het is een heerlijke frisse cava die vol genot kan bieden als aperitief.
De Pró Cava Brut halve fles
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »