Geen producten gevonden...
Volg Het Wijnportaal - Boonstoppel Wijnen

2017 Château Mourgues du Grès Costières de Nîmes Blanc


Mooie wijn uit Costières de Nîmes

Bestel 12 voor €9,15 per stuk en bespaar 8%
Beschikbaarheid: Op voorraad
Biologisch

Proefnotitie Château Mourgues du Grès Blanc

 
Aromatische, Franse droge witte wijn met geurnuances van meloen en abrikoos. De smaak is rond, zacht en aangenaam aanhoudend. Erg  lekker bij bij mediterrane visschotels of gevogelte.
 

Omschrijving

 

De aromatische, droge witte Galets Dorés is een prachtige, intens zuivere assemblage van onder meer roussanne-, grenache blanc- en vermentinodruiven. Dankzij moderne temperatuur gecontroleerde vinificatie in stalen tanks, drie maanden rijping 'sur lie' en een optimale druifrijpheid slaagt François Collard erin om een onweerstaanbaar lekkere en originele biologische wijn te maken met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De witte Galets Dorés heeft de verleidelijke combinatie van verse fruitgeuren en aanlokkelijke sappigheid. Een sommelierslieveling, want er is momenteel een sterke ‘revival’ van de betere witte Rhônewijnen die uitermate goed presteren op tafel.

 Afbeeldingsresultaat voor vinkje witte Rhônedruiven, origineel en gewild
 Afbeeldingsresultaat voor vinkje biologisch, puur en zuiver van smaak
 Afbeeldingsresultaat voor vinkje sappig droog met prachtige fruitintensiteit
 Afbeeldingsresultaat voor vinkje best van smaak tot 2 jaar na de oogst
 Afbeeldingsresultaat voor vinkje sur lie'en een optimale druifrijpheid slaagt François Collard erin om een onweerstaanbaar    lekkere en originele biologischewijn te maken met een bijzonder gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
Geen reviews gevonden...