Het Wijnportaal

Geen producten gevonden...
Volg Het Wijnportaal

Wijn Kopen - Wijn Bestellen

Bij het Hetwijnportaal.nl zijn we continu op zoek naar de beste kwaliteit en de juiste prijs. Wijn kopen bij Hetwijnportaal.nl staat dan ook voor een optimale prijs en kwaliteit bij uw online aankopen. Veilig en makkelijk uw wijn bestellen via internet en snel bij u thuisbezorgd. Gewoon vanaf de bank en wij nemen alle zorg uit handen.

Het Wijnportaal

Hetwijnportaal.nl is de online wijnwinkel van Boonstoppel Wijnen. Boonstoppel Wijnen is al meer dan 25 jaar gevestigd in Dordrecht. Met passie en zeer veel expertise selecteren wij onder meer prachtige witte wijnen, rode wijnen, champagnes en port voor de pure wijnliefhebbers en degene die kennis willen maken met wijn. Wij bezorgen uw online aankopen graag bij u thuis met Post NL. Daarnaast bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in Dordrecht!

Beoordelingen

Aspergewijnen

Aspergewijnen

11 Apr, 2017

Het aspergeseizoen gaat van start. Tijd om te genieten van het witte goud, in combinatie met een goed glas wijn, maar welke?

Lees meer
Najaarsproeverij 2016

Najaarsproeverij 2016

15 Sep, 2016

Ook dit jaar organiseren wij weer een spetterende najaarsproeverij. Deze zal plaatsvinden op 13 november 2016 van 12.30 tot 17.00.

Lees meer
Bourgogne Passetoutgrains Pinot Noir .. Rosé .. Huh?

Bourgogne Passetoutgrains Pinot Noir .. Rosé .. Huh?

11 Feb, 2016

Waarom deze titel? De titel heeft betrekking op een gebeurtenis in onze winkel. Ieder jaar wordt onze voorraad geteld voor de jaarrekening. Op deze lijst stond Bourgogne Passetoutgrain en dat zorgde voor de nodige verwarring ..

Lees meer